divendres, 15 d’abril del 2011

Carta per al Vicerector

Benvolguts,
En primer lloc, aquesta tarda m'han dit que reunió amb el Vicerector es farà a les 11.30 del dia 26, i no a les 9.30 com havíem quedat inicialment. Hi anirem els quatre representants de la Junta, l'Eulàlia Vernet com a representant dels ajudants terminals i la Marta Bosch dels associats. Podem quedar a les 11 a l'entrada de l'edifici d'Aribau.
Com que no podem assistir tots a la reunió, ens ha semblat que podríem escriure una carta al Vicerector amb les preguntes/peticions que li pensem fer perquè, si us semblen bé, les firmem tots plegats i, així, vegi que les sis persones representem les inquietuds d'un grup nombrós de professors. Penjo aquí la carta; feu-hi les correccions que creieu convenient abans del proper dimarts, que l'enviaré a tots els professors no permanents.

"Davant la situació d’incertesa laboral i econòmica i el desconeixement en què ens trobem pel que fa al nostre futur, els professors sotasignats, que pertanyem al col·lectiu de professorat no permanent de la Facultat de Filologia de la UB, voldríem conèixer quines són les actuacions previstes per part del Vicerectorat de Professorat pel que fa als següents temes:

a) Solucions contractuals previstes per als lectors i ajudants de  cinquè any sense acreditació.
b) Mecanismes i vies per a endegar la carrera acadèmica del professorat associat de la
Facultat, en termes quantitatius, el més nombrós de la nostra Facultat i totalment necessari per
a garantir el relleu generacional del col·lectiu PDI permanent.
d) Convocatòria de juny de 2011 de noves places d’ajudant, de beques predoctorals
i de beques postdoctorals. Calendari de convocatòria i nombre de places d’aquestes
categories."

2 comentaris:

  1. El canvi d'hora de la reunió em fa impossible assistir-hi. Tinc classe a la mateixa hora i no la puc canviar ni de dia ni d'hora. He parlat, no obstant, amb Mònica Vidal, lectora del meu mateix departament i interessada en anar-hi, i m'ha confirmat la seva disponibilitat. Així doncs, serà la Mònica i no pas servidor qui podrà acudir a la reunió.
    Salutacions

    ResponElimina
  2. Havent parlat les tres associades de filologia anglesa i una associada de francesa que van assistir a la reunió (i si no hi ha altres associats interessats), assistiré, si us sembla bé, jo: Marta Bosch.
    Fins dimarts! Salutacions

    ResponElimina